Het Gooi
Wij verzorgen desgewenst uitgestippelde routes
7 dagen per week geopend. Ook op zon- en feestdagen.
7 dagen per week geopend. Ook op zon- en feestdagen

Onze Routes

Wij verzorgen desgewenst uitgestippelde routes die u van papier kunt volgen maar ook met een Tomtom uitgevoerde Vespa. De route staat dan voorgeprogrammeerd in de Tomtom. Zo kunt u nog beter van de mooie omgeving genieten. Veel gekozen routes zijn de Vechtseroute, de Gooische route (langs de huizen van B.N.'ers in Laren en Blaricum), de bos en heide route of een combinatie van deze. Tevens kunnen wij routes op maat maken waarin wij elke bestemming kunnen opnemen.

De Vechtse route bekijken brengt u langs de Loosdrechtse plassen en dan langs de Vecht omhoog richting Amsterdam. Onderweg vindt u tal van leuke restaurantjes en terrasjes.

De Gooische route bekijken of Gooische vrouwen route,  leidt u door Hilversum richting Laren en Blaricum. Kijk hoe en waar onze celebs winkelen en lunchen. Tevens rijdt u langs het door Gordon nieuw geopende Blushing in het centrum van Blaricum. Daarna vervolgt de route zich door vestingstadje Naarden-Vesting. Ook is een combinatie van de Gooische en de Vechtse route mogelijk, deze is 66 km.

De bos en heide route bekijken voert u door schitterende bosrijke gebieden als Hollandsche Rading, Lage Vuursche (bekend om haar pannenkoekenhuizen) en Bilthoven richting Utrecht.

De Molenroute bekijken deze voert u langs de oevers van de Angstel, het schilderachtige Gein en het landelijke, noordelijke deel van de Vecht. Onderweg komt u tien molens tegen, waarvan de meeste polder- en korenmolens zijn.

De Fortenroute,  ervaar de nieuwe Hollandse Waterlinie en de Stelling van Amsterdam. Vijf van de zeven forten waar je langskomt, zijn te bezoeken. Onderweg genoeg gelegenheid om op een terras of in een restauarant wat te eten of te drinken.